Sexet lingeri til kvinder; en gave til både ham og hende

For mange er erotisk undertøj en overflødig ting, som kun hører filmverdenen til, men sexet undertøj kan faktisk være mere end bare det. At købe og iklæde sig særligt undertøj, som ikke nødvendigvis af en del af det travle hverdagsliv, er en måde hvorpå man bringer lidenskaben og romancen ind i et ellers hektisk program.

Sexet lingeri er nemlig ikke bare påklædning, det er et forspil, en kærlighedserklæring og et rollespil.

Til hende; selvforkælelse og seksualitet

Mange kvinder oplever at de til tider må gå på kompromis med dyrkelsen af deres seksualitet og kvindelighed i hverdagen. Går man både på arbejde, skal tage sig af sine børn og dertil holde hjemmet, så er det ikke en overraskelse at man lemper på selvforkælelsen.

Men giver vi os aldrig tid til at værne om os selv og vores seksualitet, så vil vi ofte opleve frustration og utilpashed. For mange kvinder behøver selvforkælelse ikke at være en tur i spabad eller til frisøren. I mange tilfælde kan det blot være en halv dag i hjemmet, hvor der gøres plads til et fodbad, en ansigtsmaske eller et par timer i erotisk lingeri sammen med den mand man elsker og begærer.

At føle sig sexet eller elsket behøver ikke altid indebærer ord, og til tider kan det være en tilfredsstillende følelse at tage noget pænt undertøj eller tøj på, som man både selv og ens mand eller partner synes er elegant, erotisk eller pirrende.

Undertøjet kan derfor anses for at være et værktøj til bedre at komme i kontakt med ens eget selv samt et middel til at åbne op for sensualiteten og intimiteten i et forhold.

Til ham; fantasi og forelskelse

Det er ingen hemmelighed at mange mennesker elsker at se deres hustru eller kæreste i erotisk og pirrende undertøj såvel som tøj. Fornøjelsen kan findes i to ting, nemlig fantasi og forelskelse.

Med fantasi refereres der til de forestilinger og drømme man har i forbindelse med sex og samleje. Næsten alle mennesker har små eller store fantasier, når det kommer til sex og seksualitet, og i disse drømme er det ikke ualmindeligt at det spændende og anderledes undertøj indgår.

Det erotiske lingeri er en måde hvorpå vi dyrker det eksklusive, det elegante og det næsten filmiske. Det er en Hollywood-film der går i opfyldelse, og det kan medføre stor fornøjelse og lyst.

Tager en kvinde rødt undertøj med blonder på eller strømpeholdere, så får det mange mænd til at associere til filmiske scenarier, hvor kvindens seksualitet er gennemtrængende og forførende. Undertøjet bliver et symbol på det frække, det uopnåelige og det sensuelle.

Den anden følelse som lingeri også appellerer til hos mænd må siges at være forelskelsen eller tiltrækningen. Når ens udkårne iklæder sig flot undertøj som markerer hendes seksualitet og styrke som kvinde, så får det mange mænd til at genkende årsagerne til deres oprindelige forelskelse eller tiltrækning. Det erotiske lingeri er et boost til kvindens personlighed, og derfor også i høj grad til mandens værdsætning og respekt overfor kvinden.