Bh typer

Bh’er er vigtige af mange årsager.

De giver den nødvendige støtte til barmen, og så giver de en flot pasform under tøjet.

Der findes mange forskellige bh-typer. Det er vigtigt at finde den rigtige til dine behov for den bedste oplevelse.

Læs om de forskellige typer, og find den bedste type til hverdag, sport eller fest!

Sports-bh for den bedste træningsoplevelse

Når du træner, er det vigtigt med den rigtige støtte. Hvis du træner med en dårlig bh på, kan det både være ubehageligt og smertefuldt. Sports-bh’er er speciallavede til træningssituationer. De giver den bedste støtte og sørger for, at du kan fokusere 100 % på din træning.

Læs mere om sports-bh’er her.

Amme-bh for optimal komfort

En amme-bh er lavet til at give dig den bedste komfort, når du ammer. De støtter brysterne og gør det nemt for dig at amme – uanset hvor du er. Med en amme-bh behøver du ikke bøvle med irriterende hægter, når du skal amme. Bh’en har ved hvert bryst en klap, der nemt kan åbnes, så du kan komme i gang med amningen.

Læs mere om amme-bh'er her.

Stropløs bh for flotte, bare skuldre

En almindelig bh kan være frustrerende at bruge, hvis du gerne vil have en stropløs top eller kjole på. Stropperne vil nemlig ødelægge dit stilfulde look. En stropløs bh er derimod lavet til at give dig god støtte, men uden stropperne. Så kan du få den perfekte pasform under din stropløse kjole.

Læs mere om stropløse bh'er her.

Bh med push-up giver et flot løft

Vil du gerne have en flot kavalergang eller forstørre din barm? Så er en bh med push-up løsningen. Den er nemlig lavet med ekstra puder, der giver en fantastisk form og god støtte. En bh med push-up er derfor perfekt til fester, eller når du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv. Derudover er den perfekt til de gange, hvor du gerne vil føle dig ekstra flot og sexet.

Læs mere om push-up bh'er her.

Selvsiddende bh for usynlig støtte

Stropløse bh’er perfekte til stropløse kjoler, men hvad så med kjoler med bar ryg? Her er den selvsiddende bh den bedste mulighed. Du sætter den på din barm, og så sidder den der hele aftenen. En selvsiddende bh giver dig en god pasform uden nogen synlige stropper eller bøjler.

Læs mere om selvsiddende bh'er her.

Minimizer-bh for støtte til den store barm

Hvis du har en stor barm, har du nogle gange brug for ekstra støtte. Det får du med en minimizer-bh. Den er det modsatte af bh med push-up og vil få din barm til at se mindre ud. Derudover giver den optimal støtte og komfort. Den er derfor perfekt til kvinder med en større barm, der ønsker at få den til at se mindre ud.

Læs mere om minimizer-bh'er her.

T-shirt-bh for komfort i hverdagen

T-shirt-bh’en er en god klassisk hverdags-bh, som alle kvinder bør have i klædeskabet. Den er perfekt til at have på under en stram T-shirt eller andre tætsiddende toppe. Den vil give dig god støtte og har en god pasform. Derudover er den enormt behagelig, og du vil nemt komme til at glemme, at du har en bh på. Hvis du leder en god bh til almindelige hverdagssituationer, er T-shirt-bh’en et godt bud.

Læs mere om t-shirt-bh’er her.