Bh’er fra alle de gode bh-mærker

En god bh er alfa og omega for dit velvære og selvværd. En god bh er behagelig at have på, samtidig med at den får dine attributter til at syne på den bedst mulige måde – hvad enten de skal hæves, forstørres eller skjules. En god bh er også af god kvalitet. Derfor skal du gå efter gode bh-mærker, som dem du finder her på siden.

Triumph – Et verdenskendt firma og bh-mærke, der kreerer smukke og forførende bh’er med perfekt pasform og af høj kvalitet. Lad dig inspirere af det kæmpe udvalg i mange farver. Nogle helt enkle til hverdagsbrug og andre med unikke detaljer, som du kan bruge som feminint lingeri.

Calvin Klein – Det amerikanske modehus er et verdensdækkende brand, der har bestået siden 1968. Deres bh’er har et enkelt og sporty design. De er fremstillet af bløde materialer og er ofte uden decideret skål, men er nærmest en top eller bralette, som de også kaldes.

Tommy Hilfiger – Det verdensomspændende brand skaber bh’er i klassisk, amerikansk og cool stil. Det skal være topmoderne, det skal være ungdommeligt, men det skal også være behageligt at have på. Og det er alle de bh’er, som du finder i deres sortiment.

Sloggi – Et af det verdenskendte firma, Triumphs, gode bh-mærker. Sloggi har været med i undertøjsbranchen i rigtig mange år. Det er bh’er lavet af bløde og behagelige materialer. Og du finder alt fra den afslappede skålfri top til frække bh’er med blonder og pushup.

Femilet – Siden 1923 har Femilet produceret undertøj til kvinder. Der er bh’er til alle slags kvinder – store som små, unge som gamle. Bh’er fra den helt afslappede, over den ekstremt feminine, til den supersexede. Alle har perfekt pasform og er lavet af materialer af høj kvalitet.

Primadonna – Som navnet antyder, finder du her bh’er til primadonnaer – i ordets positive betydning. Det er bh’er, der kan og vil ses. Der er intet enkelt over dem. De er flotte, farverige, frække og feminine. Men der er stadig nogle for enhver smag, til enhver kvinde og til enhver lejlighed.

Chantelle – Chantelle har næsten 150 års erfaring med undertøj til kvinder. Men de er fulgt med tiden, og deres bh’er er supermoderne. Det er feminine bh’er med blonder, transparente borter, unikke detaljer og i både flotte farver og i de mere neutrale farver, som beige, sort, hvid og grå.

Marie Jo – Smukt lingeri i moderigtige farver. Med en ny kollektion til hver årstid er der nok at vælge imellem. Understreg din kvindelighed med en bh fra Marie Jo. Du finder både de mere enkle modeller til hverdag, og de mere farvestrålende modeller med blomster og unikke detaljer til festlige eller specielle lejligheder.

Freya – Moderne bh’er, der giver din buste den perfekte støtte og det ideelle løft. Det er bh’er fra den helt lille A-skål og op til de rummelige K-skåle. Det er bh’er med god pasform til enhver lejlighed. I udvalget er der både bh’er til afslappet fritid, til skole eller job og til festlige lejligheder.