Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Selvsiddende bh for usynlig støtte

Er du træt af stropper og bøjler, når du har stropløse toppe eller rygløse kjoler på? Med en selvsiddende bh får du den rigtige støtte og en flot pasform uden synlige stropper eller bånd. Det er den bedste bh til overdele med et asymmetrisk snit. Find inspiration til din nye selvsiddende bh herunder!

Når du skal til en særlig begivenhed, vil du gerne have god støtte og en flot silhuet. Med en selvsiddende bh kan du have et hvilket som helst outfit på uden dele af din bh kan ses.

En selvsiddende bh er en bh uden stropper, bånd eller bøjle. Den er behagelig og praktisk, og bør være en del af enhver kvindes garderobe.

For en flot pasform i alle kjoler

Der er ikke noget værre end at se bh-stropperne, når du har en stropløs kjole på. Mange kvinder vælger derfor at bruge en stropløs bh, men hvad med kjoler med en lav ryg? Her er en bh, der kan sidde selv, løsningen. Den giver et smukt løft og fjerner bekymringer om manglen på støtte, når du vil have bar ryg.

Bh’erne findes desuden i forskellige varianter, så der er noget for enhver smag. Du kan f.eks. både vælge mellem en almindelig bh eller en push-up-bh, der kan sidde selv.

Nem at bruge og holde ren

En selvsiddende bh sidder ofte fast ved hjælp af et klæbemiddel. Den er derfor rigtig nem at bruge. Du klistrer den bare på brysterne, og så sidder den behageligt hele aftenen.

Du kan sagtens genbruge bh’en. Klæbemidlet holder nemlig til lang tids og flere ganges brug, hvis du vasker det korrekt. Bh’en skal blot skylles med lidt vand og sæbe efter brug, hvorefter du skal lade den lufttørre. Så er den klar til brug igen.

På siden herunder kan du få inspiration i et stort udvalg af forskellige, gode bh’er, der kan sidde selv. Find din allerede i dag!

Viser 0 ud af 0 resultater