Sjove ting du kan lave derhjemme – selv i undertøj

Der er mange sjove ting, som du kan gøre derhjemme, når du kun har undertøj på. Man kan sige at det nærmest er hvad som helst fra at spise til at se en film. Dog har vi været lidt mere kreative ved at dykke ned i seks gode ideer, som du kan prøve, når du har en god aften derhjemme kun iklædt trusser og en Bh.

Spil på nettet

Du kan først og fremmest spille spil på nettet. Det kan være alt fra bingo online til poker, FIFA, Fortnite og mange andre spil. Nu til dags er de landbaserede casinoer rykket hjem i stuen. Her nyder mange personer at det er muligt at spille spil i nattøj. Du kan i princippet også spille i undertøj, hvis du har lyst til at gøre det. Der er ikke nogen, som vil se dig.

Prøv tøj

Du kan passende prøve tøj derhjemme, når du ikke har det på. Her tænker vi både på online shopping samt at rydde ud i garderoben. Måske tænker du ikke at det lyder enormt underholdende, men det handler om hvad du mest er til. Vi synes i hvert fald at det er sjovt en gang imellem at hoppe i en T-shirt bh og rydde ud i klædeskabet. Det fører til en utroligt befriende fornemmelse bagefter.

Vask din hund

Det kræver naturligvis at du har en, men du kan også vaske din hund, når du kun er i undertøj. Uanset om du i er trusser og en Bh eller din bikini, er det oplagt til at pleje din vovse. Hvorfor have en masse tøj på, når det alligevel bliver beskidt?

Dans til høj musik

I Charlie's Angels danser Cameron Diaz i undertøj og i Friends spotter Ross Rachel som danser rundt nøgen derhjemme. I sidstnævnte er der tale om en episode hvor Jennifer Anistons figur Rachel opdager hvor befriende det er at gå nøgen rundt i sin egen lejlighed. Måske har du ikke lyst til at gå så langt, og det er heller ikke nødvendigt. Som Diaz demonstrerer i Charlie’s Angels er det også enormt befriende at danse rundt i undertøj. Prøv det og se hvad vi mener.

Mal med hele kroppen

Hvis du har plads til det uden at det bliver til et svineri, kan du også male med hele kroppen. Inviter en god veninde forbi og forbered to store lærreder og en masse maling. Her kan i enten være i en bikini eller i undertøj. Det vigtigste er at det er tøj, som du nok ikke forventer at bruge igen. Ikke alene er det sjovt, du skaber også et kunstværk, som vil minde dig om den sjove oplevelse resten af livet.

Meditation er perfekt til lidt tøj

Det handler om at have så meget bevægelsesfrihed som muligt, når du mediterer. Når du kun er i undertøj, kan du glemme alt om at din bluse irriterer dig eller at dine bukser føles for stramme. Luk øjnene og mærk efter, når du falder helt til ro.

Husk at dække dit kamera til

Man ved aldrig, og derfor anbefaler vi at dække kameraet på din computer til. Du kan købe klister gadgets, som du kan sætte på fx din tablet eller computerskærm. På den måde kan du dække kameraet til, når du ikke bruger det. Det er altid en god løsning, hvis du overvejer at bruge din computer, når du har lidt tøj på. Vi føler i hvert fald at det er bedst at være på den sikre side.