Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Skal du på date, så klæd dig pænt på fra inderst til yderst – og husk disse ting

Når du skal på date, er det vigtigt, at du husker den gode påklædning. Selvom det er det indre, der tæller, baserer vi vores førstehåndsindtryk på den fysiske fremtoning, og her er påklædningen altafgørende. Se her, hvordan du klæder dig på til en date – og få en række gode tips til en succesfuld date.

En date er ikke bare et møde med en person, der måske kan udvikle sig til noget mere. Når du skal på date, skal du regne med, at du bliver vurderet på alle parametre – fra din påklædning til din personlighed og generelle fremtoning.

Det betyder, at det er en god investering at tænke dig om en ekstra gang, inden du klæder dig på. Du bør derfor overveje, hvilket signal du ønsker at sende til den person, du skal på date med, hvis du vil have de bedste chancer for en succesfuld date.

Husk også undertøjet, når du klæder dig på

Hvis daten udvikler sig, og aftenen ender med, at du overnatter hos din date eller omvendt, er det vigtigt, at du tænker over, hvilket undertøj du har på. Tag noget lækkert undertøj på, som du føler dig attraktiv og godt tilpas i på samme tid.

Herudover er det naturligvis vigtigt, at du husker kondomer, hvis det skulle udvikle sig i dén retning. Du kan få kondomer til billige priser her. Generelt bør du sørge for, at du har kondomer i pungen eller tasken, før du tager på date, så du altid er på den sikre side.

Forsøg at være så afslappet som muligt

Når du skal på date, er det vigtigt, at du forsøger at forholde dig rolig, selvom det kan være en angstprovokerende situation. Du bør dog huske på, at det er mindst lige så ukomfortabelt for den person, du er på date med, hvis det kan trøste dig.

I princippet er det blot en samtale, hvor I lærer hinanden lidt bedre at kende. Hvis der er en gnist, finder I hurtigt ud af det – og så kan I aftale at ses igen. Derfor kan det være en god idé at starte en date med at gå en tur.

Når I går en tur, er der hele tiden nye ting, I kan snakke om, og det kan være praktisk, da det reducerer risikoen for, at samtalen går i stå. Den første date bør være så afslappet og nede på jorden som overhovedet muligt, så det er rart for jer begge to.

Hvis daten ender med at i afklæder hinanden, så gør det ikke noget at trusser og BH ikke er udvalgt nederst i undertøjsskuffen.